Aveo Clayfield

PDT Landscape Architects were engaged to design, document and deliver the landscape at “The Clayfield” which included an upgrade of the landscape to the existing heritage building, Highlands House.

The design required that the new pedestrian circulation route connected seamlessly into the existing stages, so that residents could complete an entire loop around the village without any dead end and also included rest nodes in strategic locations.

The planting palette consisted of a variety of Flowering trees, shrubs and groundcovers with varying colours and textures for the residents to enjoy, while still being sympathetic to the ongoing maintenance requirements of the village.

For more information, visit the project page here or contact Nathan Clausen here.

Nathan Clausen 3rd Nov 2016

Enews

For the latest news, opinions, project updates and event notifications sign up for the PDT newsletter - In detail with pdt architects